Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi gestalt çabucak kapının olası olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bu nedenle elan faik bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda sağlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının muvafık standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını tayin etmek midein etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Asayiş: Evgin çıkışa yardımcı olan Yangın Kapısı kapılar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an yıldızlı olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapsı müstacel çıkış ciğerin kullanılacaksa o mevsim muktezi koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın metanet Yangın Kapısı Fiyatları belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Tertibat Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının canipı dizi otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın yangın kapısı bapsı camlı olabilir.

Bu baplar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma hizmetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını sağlar.

Report this wiki page