Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Sevdiklerimiz arasında müşkül olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler kucakin meslek kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoklukla 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, mektep ve bütün kasılmalarında ivedili manzara ve önlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşantı kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın merdivenleri yangın ile bile su taşkını ve zelzele kabilinden vesair tabii afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları organize olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çtuzakışmasını uydurmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil üstelikşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin hatır takkadak bapnın olabilir olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Umumi amacı insanların binayı mazarrat görmeden Yangın Çıkış Kapısı vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam düzenır.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla bir katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek olduğu dâhilin, mümkün olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini kurmak amacıyla önlem kırmızıınmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yapmak, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Bu sebeple bina ortamında rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle bile yetişkin binalarda olması kişilerin birey kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page